Om oss

Passion för snickeri och design

Varmt välkommen till oss på DecoForm! Vi är erfarna hantverkare med en passion för snickeri och design, som genomsyrar allt vi gör. Vi älskar att skapa unika lösningar som inte bara är funktionella utan också utgör en estetisk tillgång. Vi håller till i Finntorp i Nacka, men riktar våra tjänster till hela Stockholm, inklusive Södertälje.

Vi förstår att varje hem är unikt och att varje kund har sina egna visioner. Därför försöker vi ständigt erbjuda anpassade lösningar efter era förutsättningar och önskemål.Vi har också kontroll över varje aspekt av tillverkningsprocessen, då allt sker i vår egen verkstad. Varje del är designad och framtagen av oss.

Vi förverkligar dina planer

Med vår långa erfarenhet inom bygg, design och tillverkning erbjuder vi helhetslösningar för ditt hem. Våra platsbyggda garderober tillverkas på beställning, baserat på mätningar vid våra kostnadsfria hembesök. Standardlösningar är inte alltid tillräckliga, vilket är varför vi strävar efter att skapa något som är specifikt utformat för att passa dina visioner.

För oss spelar det ingen roll hur stor erfarenhet du har av tidigare byggprojekt. Vi vill att alla som vill ska få sina inredningsdrömmar uppfyllda. Vi hjälper gärna till med inspiration och kan visa tidigare projekt vi har haft hand om.

För oss är den personliga kontakten avgörande. Vi tror på att skapa en nära relation med våra kunder och erbjuder därför kostnadsfria besök. Denna personliga touch gör att vi kan förstå dina behov och önskemål, och därigenom skapa ett så bra resultat som möjligt.

Övriga tjänster

Utöver vår platsbyggda garderober erbjuder vi ett flertal andra tjänster. Här är ett axplock:

Köksluckor. Vi på decoform är experter på att skapa individuellt anpassade dörrar för IKEA-kök och andra köksstommar, oavsett deras ursprung eller ålder. Bortom enkla mått ger vi dig möjligheten att välja modell, färg och handtag, vilket öppnar upp för nästan obegränsade möjligheter att skapa ditt unika kök.

Bänkskivor. Vi erbjuder bänkskivor i material som komposit, granit, kalksten, marmor och terrazzo, samt rostfria diskbänkar. När du har valt din bänkskiva tar vi hand om hela processen, från uppmätning till den slutliga installationen.

Handtag. Även om handtaget kan verka som en liten detalj kan den ge köks- eller garderobsdörren en mycket elegant känsla. Vårt breda utbud av handtag ger dig möjlighet att hitta något som passar din personliga smak och praktiska behov. Oavsett om du föredrar större handtag som är lätta att greppa eller ett mindre och smidigare alternativ, erbjuder vi olika material som rostfritt stål, smitt järn eller koppar.

platsbyggda garderober Stockholm

Vi är flexibla och erfarna